
Receptek kristálycukor hozzávalóval
Leírás
A fehér cukor, illetve annak különböző formái mint a porcukor vagy a kristálycukor napjaink egyik legnépszerűbb, ám legmegosztóbb alapanyaga. Míg a tudatosan, egészségesen táplálkozók igyekszik messziről elkerülni, addig a háztartások jó részének a mai napig nélkülözhetetlen hozzávaló a konyhában.
A cukrot alapvetően cukorrépából vagy cukornádból állítják elő. Európában az előbbi, míg a melegebb éghajlatokon az utóbbi dominál, kémiailag azonban – a gyártás során megmaradó anyagoktól eltekintve – azonos mindkettő cukorfajta.
A kristálycukor, vagy másnéven asztali- vagy finomított cukor a fehér cukor egyik legelterjedtebb felhasználási formája. Használjuk főzéshez, sütéshez, kávé vagy tea ízesítésére.
Mikor vedd?
Hogyan tárold?

Tökéletes birsalmasajt

Legfinomabb almás pite

Citromos pöfeteg keksz

Ropogós gofri

Kevert almás süti

Eredeti fügelekvár

Fluffy palacsinta

Fűszeres birskompót

Rizskoch

Babapiskótás tiramisutorta

Tejfölös citromtorta

Kevert szilvás lepény

Csípős káposztasaláta

Kakaós pöttyös sütemény

Olasz almatorta

Mákos-túrós kuglóf

