hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Katalin hercegné elárulta, mi Sarolta kedvenc étele

default user icon
MME
Vannak bizonyos ételek, amelyeket minden gyerek imád. Az édességek, sütik, palacsinták mellett a legtöbb gyerek szereti a pizzát, a tésztát, és a sült krumplit. Vilmos herceg és Katalin kislányának, Saroltának is megvan a maga kedvence.

Katalin hercegné egy gyerekkórházba látogatott a héten, ahol egy négyéves, szívátültetésre váró kisfiúnak elárulta, hogy mi a kedvenc étele a kislányának. A beszélgetésből kiderült, hogy Sarolta is ugyanolyan, mint a gyerekek többsége.

Bár a Buckhingham Palotában finomabbnál-finomabb ételek között váloghatna, a kétéves kislánynak egy olyan étel a kedvence, amelyet a világon mindenhol szívesen fogyasztanak, ez pedig nem más, mint a tészta. 

Katalin akkor árulta el ezt Rafael Chanának, amikor a kisfiú arról mesélt neki, hogy mennyire szereti a tésztát.

- Nahát, Saroltának is az a kedvece - mondta Katalin, aki azt is bevallotta a kisfiúnak, hogy ő maga gyerekkorában nagyon sok olívabogyót evett és Sarolta is szereti azt is.

Vilmos herceg felesége korábban egy rendezvényen azt is elmondta, hogy a négyéves fia, György a pizzáért van oda, de a tésztákat ő is szereti.

Katalin egyébként nem tilt semmilyen ételt a gyermekei számára. Reggelire ők is sok gyerekhez hasonlóan gabonapelyhet esznek. Az édességeket, a fagyit is nagyon szeretik. Vilmos pedig nem egyszer rendelt már titokban pizzát a családnak a Buckhingham Palotába.

LE KELL MONDANIA KEDVENC ÉTELÉRŐL HARRY HERCEG MENYASSZONYÁNAK >>> 

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss