hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Le kell mondania kedvenc ételéről Harry herceg menyasszonyának

default user icon
MME
Végre megtörtént! Több hónapnyi izgatott várakozás és találgatás után, Harry herceg bejelentette a hírt: eljegyezte kedvesét, Meghan Marklet. Az egykori színésznő a fellegekben jár, annak ellenére, hogy tudja rengeteg felelősséggel és lemondással jár a királyi család részesének lenni.

Nem csak a férfiakban van jó ízlése az amerikai exszínésznőnek. Meghan elmondása szerint a gasztronómia szerelmese. Imádja a sült krumplit, a steaket és mindenféle sült húst, és nem veti meg a vörös bort sem. 

- A sült krumpli és a bor az én gyengém - mesélte egy korábbi interjúban Meghan Markle.

De van más gyengéje is Harry menyasszonyának. Ráadásul olyan, amiről le kell mondania, ha csatlakozik a királyi családhoz. Jövőbeli hercegnőként bizony lesz néhány tiltólistás étel amit el kell engednie. 

Egy korábbi interjú során a kedvenc ételeiről kérdezték, akkor azt nyilatkozta, hogy a tökéletes napindító reggeli számára egy áfonyás vaníliashake, ebédre kecskesajtos saláta egy pohár rozéval, vacsorára pedig tésztát választ tenger gyümölcseivel. Utóbbit, már nem sokáig, hiszen a kagyló, a rák és a tengeri herkenytűk évszázadok óta tiltott ételek a királyi család számára, azért, mert ezektől az ételektől lehet a legkönnyebben ételmérgezést kapni.

 

 

 


A Brilliáns elmék sztárjának némi vigasz lehet, hogy mivel Harry miatt feladta a karrierjét, nem kell annyira szigorú diétán élnie, mint azt tette színésznőként. Így olykor a vaníliás shake helyett megengedhet magának reggelire omlettet és pirítóst is.

Meghan számára az sem hátrány, hogy bizonyos dolgokban megegyezik az ízlése a királynőével. Ugyan II. Erzsébet egyáltalán nem fogyaszt kagylót és a tésztát sem kedveli, de ahogyan Harry kedvese, ő is a gin alapú koktélokra esküszik.

Meghan a negronit tartja a legfinomabbnak, őfensége kedvence pedig a zaza koktél, ami ginből és egy boralapú, édes aperitif likőrből áll. Ezek után nem lenne meglepő, ha a királynő és Meghan boldogan koccintanának az eljegyzésre.

ÍGY ÉTKEZIK II. ERZSÉBET ÉS CSALÁDJA: 10 ELKÉPESZTŐ SZOKÁS A BUCKINGHAM PALOTÁBÓL!  >>>  

EZT AZ ÉTELT UTÁLJA II. ERZSÉBET! MÉG A KONYHÁBÓL IS KITILTOTTA >>> 

AZ ANGOL KIRÁLYNŐ KEDVENCE EGYSZERRE GYÓGYSZER ÉS ITAL: A GIN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss