Az élesztőt egy kevés langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, majd elkeverjük a sóval, a tejjel, az étolajjal, és a felfuttatott élesztővel.
Dagasztás után lisztezett deszkára fordítjuk, fél cm vastagra nyújtjuk, megkenjük sóval és tojássárgájával elkevert margarinnal, megszórjuk reszelt sajttal, majd mindkét oldalról, hármas hajtogatás után, 30 percig pihentetjük. A pihentetés után kinyújtjuk, vékonyan megkenjük sós margarinnal és megszórjuk párolt káposztával, összehajtogatjuk, és fél órát pihentetjük.
Pihentetés után téglalap alakúra nyújtjuk, és 35 cm hosszú, 5 cm széles csíkokra vágjuk. A csíkokat megsodorjuk, és összefonjuk. Sütőlapra helyezzük, tetejét megkenjük őrölt paprikával színezett, felvert tojással, majd megszórjuk köménymaggal. Előmelegített sütőben, 220 C fokon 30 percig sütjük.