Szeptember bizony nem csak az iskolakezdés hónapja, hanem a naptári ősz kezdete is. Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal ránk zúdulnak az elsárgult falevelek, de nem árt szem előtt tartani, hogy lassan tényleg vége a nyárnak, az évszakkal járó szezonális hozzávalók pedig szépen lassan eltűnnek a piacról, boltok polcairól. Szóval amíg van rá lehetőség, hozzuk ki belőlük a maximumot és használjunk minél több szezonális zöldséget vagy gyümölcsöt akár a vasárnapi ebéd főzése során is. Ti melyik fogással készültök a hétvégére?
MUSTÁROS-ZÖLDFŰSZERES KARAJ >>>
TÖLTÖTT PATISSZON >>>
CUKKINIS CARBONARA >>>
TÖLTÖTT TÖK >>>
PESTÓS TÉSZTA >>>
SAJTTAL, SONKÁVAL TÖLTÖTT RÁNTOTT CUKKINI >>>
SAJTOS-KUKORICÁS SÜLT CUKKINI >>>
VÖRÖSLENCSE-FŐZELÉK >>>
EGYSZERŰ HAGYMÁS BAB >>>
PÁRIZSI SZELET >>>
BBQ-OLDALAS SÜTŐBEN >>>
MILÁNÓI MAKARÓNI >>>
PÁROLT VÖRÖSBOROS MARHASZELET >>>
MAGYAROS SÜLT OLDALAS >>>
Ajánljuk még: