Pucoljuk meg a burgonyát, majd vágjuk karikákra, és sós vízben főzzük puhára. Vajazzunk ki egy kapcsos tortaformát, és béleljük kisütőpapírral. Kockázzuk fel a halat, sózzuk, borsozzuk meg, és süssük aranybarnára a vajon.
Tisztítsuk meg és aprítsuk fel a pórét, majd fonnyasszuk meg a vajon. Adjuk hozzá a zöldborsót, és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Pároljuk közepes lángon, fedő alatt 5 percig.
Adjuk hozzá a túrót, a tojásokat és a kakukkfüvet. Alaposan sózzuk és borsozzuk meg. Terítsünk egy réteg burgonyát a tortaformába, öntsünk rá a borsós keverékből, és szórjuk meg reszelt sajttal. Ismételjük meg a rétegezést. Süssük 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre