Elkészítés: A tésztához összemorzsoljuk a margarint a sütőporral elkevert liszttel, majd hozzáadjuk a porcukrot és a tojássárgáját, majd összegyúrjuk, ha nehezebben áll össze, adhatunk hozzá 1-2 evőkanál tejfölt. Letakarva kb. 2 órát pihentetjük. A töltelékhez a mákot összekeverjük a cukorral, a fahéjjal és a reszelt citromhéjjal. Ráöntünk 1,5 dl forró vizet, és félretesszük pihenni. A sütőt előmelegítjük. A tésztát lisztezett deszkán kb. 5 mm vastagra kinyújtjuk, aztán sütőlapra terítjük. Villával megszurkáljuk, és a sütőben kb. 4 percig elősütjük. Kivesszük, megkenjük szilvalekvárral, elsimítjuk rajta a máktölteléket, majd kb. 15 percre visszatesszük a sütőbe. Ha megsült, kivesszük, és hűlni hagyjuk.
A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, beleszórjuk a darált mákot, és ízlés szerint cukrot. A teljesen kihűlt sütire kenjük a mákos habot, majd 1 órán át pihentetjük. Tálalás elött felvágjuk, tejszínhabbal diszítve tálaljuk.