Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Imola elárulta bámulatos fogyásának titkát

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Imola története, aki 15 kilótól szabadult meg.

„14-15 éves koromban 70 kiló felett voltam. A sok bántalmazás miatt kénytelen voltam lefogyni, szép vékony voltam...aztán 16 évesen újra visszahíztam” - kezdi történetét a 19 éves Gróf Imola. 

„Szerelmes lettem, párkapcsolatom volt és nem vettem észre, hogy csak jönnek fel a kilók. Szörnyen kövér voltam, olyan 74-75 kilós.” Ezek után Imola újra belevágott a diétába, és nem bízta a véletlenre a végeredményt. „Ekkor tértem rá a Norbi Update termékek fogyasztására és kitartóan futottam mellette.”

„Bár rengeteg áldozatot kellett hoznom, mert azok közé tartozom, akik nagyon gyorsan híznak, most a súlyom 58-59 kiló között mozog.”

Íme, az előtte-utána fotó:

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss