Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: elárulta 20 kilós fogyásának titkát Tímea

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Tímea története, aki 90 kiló volt, amikor úgy döntött, változtat az életmódján.

Új sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

Két hete Mónika történetét ismerhettük meg, aki közel 40 évesen 16 kilót fogyott a súlyzós edzéseknek és az update termékeknek köszönhetően. Előző héten pedig Petrát mutattuk be, aki az update termékek és Rubint Réka tornáinak köszönhetően összesen 35 kilótól szabadult meg.

Most pedig következzen Tímea története, aki 90 kilósan, egy térdbalesetet követően elégelte meg addigi életmódját. Váltott, egészségesebben kezdett étkezni és a mozgást is beépítette az életébe.

"Kedves Norbi! Negyven éves kor után úgy jönnek fel a kilók, hogy észre se veszed. Nálam pedig egy térdbaleset következtében egyenesen duplázódtak. 2021 áprilisában 90 kilót mutatott a mérleg, ez volt a fordulat. A térdem miatt először az étkezésen változtattam. Egyedülálló szülőként se időm, se lehetőségem nem volt az Update termékeket beszerezni, ellenben szorosan követtem a Facebook-oldalad, és rengeteg dolgot hasznosítottam, elhagytam a kenyeret és a péksütit, és sokkal több egészségesebb dolgot kezdtem enni.

Júliusban pedig eldöntöttem, hogy tornázni kezdek. Sajnos a térdem nem bírta Réka tempóját, sok mindent kipróbáltam, de nem motiváltak vagy erős volt a tempó. Egy nap ránéztem a YouTube-csatornádra, ahol megtaláltam minden számításom! Sok kickbox edzés, rövidebb-hosszabb tornák, tudtam, mindegy melyiket csinálom, csak minden nap csináljam. Napi 25, 30, néha 40 perc, néha súlyzóval csinálom végig. Imádom! Az a lendület, amit nekem adtál, kilókban mérhető. Most 70 kiló vagyok, de sokkal lendületesebb és energikusabb. A célt magam tűztem ki, a kulcsot Te adtad, Norbi! Köszönöm! Timi"

Ezek is érdekelhetnek

Friss