Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt főzte Magyarország az ünnepek alatt

default user icon
MME
A Mindmegette.hu 2022 decemberében a legkedveltebb gasztro oldal volt, ezzel piacvezető lett. Mutatjuk, mely recepteket kerestétek legtöbben az ünnepi időszakban!

Az ünnepi időszakban több százezer olvasónk a Mindmegette.hu receptjeiből készítette el a karácsonyi menüt: a halászlevet, a töltött káposztát, a bejglit. December 23-án veletek közösen értük el, hogy minden idők legnagyobb napi látogatottságát könyvelhettük el. A Gemius hivatalos adatai szerint honlapunkat ezen a napon 633 896-an kerestétek. A Mindmegette ezzel valamennyi magyarországi gasztronómiai oldalt megelőzött.

Szilveszter napja szintén fontos mérföldkő a Mindmegette.hu életében. Ezen a napon ugyanis ismét csúcsot döntöttünk, hiszen 521 152 egyedi látogató böngészte a honlapunkat lencsefőzelék, malacsült vagy éppen virslisaláta receptek után kutatva. Korábban soha nem kattintottatok ilyen sokan az év utolsó napján az oldalunkra.

A top10 ünnepi recept 2022-ben a Mindmegettén

A karácsonyi és a szilveszteri menünek általában igyekszünk megadni a módját, és a megszokott hétvégi fogásoknál különlegesebb ételekkel készülünk. Bár ahány ház, annyi szokás, vannak olyan klasszikus fogások, amelyek a legtöbb család ünnepi asztalán helyet kapnak. Mutatjuk, mely recepteket kerestétek legtöbben a Mindmegette oldalán a karácsonyi-szilveszteri időszakban: 

1. Klasszikus kocsonya


2. Tiramisu egyszerűen


3. 30 perces sajtos rúd


4. Elronthatatlan sajtos pogácsa


5. Lencsefőzelék


6. A tökéletes linzer


7. Lilahagymás-majonézes krumplisaláta


8. Az eredeti halászlé


9. Retro kókuszkocka


10. Virslis lencsesaláta

Hálásan köszönjük nektek, hogy az ünnepek alatt ilyen sokan kerestétek fel oldalunkat, és velünk főztetek!

Ezek is érdekelhetnek