Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kitálalt a szakács: ezeket eszi Gisele Bündchen és családja minden nap

default user icon
MME
Vannak álompárok, akik egy teljesen objektív mérce szerint is: gyönyörűek. Ilyen például a Gisele Bündcen - Tom Brady házaspár. Persze, a genetikának is nagy szerepe van abban, hogy a topmodell és a sztárfocista férje úgy néznek ki mint, az élő Barbie és Ken, de azért ne gondoljuk, hogy egy csepp odafigyelés nélkül étkeznek, és üres óráikban a kanapén tespednek. A család szakácsa elmesélte, mi az, amit muszáj, és mit tilos Bradyéknél az ebédbe tennie.

Kívancsi vagy, mitől néz ki ilyen bombasztikus a negyvenes éveik elején járó házaspár? Alább Allen Campbell séf menüsora!

1. Zöldségleves

A napi étkezéseik 80%-át zöldséget teszik ki, de nem akármilyenek: a séf csakis bio-alapanyagokkal dolgozik. Általában az egész menüt megtervezi egy hétre előre, kiteszi a konyhapultra, hogy a család tudja, mire számítson a héten.

2. Friss gyümölcs

Gisele és a gyerekek sok gyümölcsöt esznek, de Brady kevésbé gyümölcsös. Ő legfeljebb egy-egy banános smoothie-t fogyaszt el a héten, inkább a zöldségeket kedveli.

3. Zöldségek

De azok közül sem eheti meg bármelyiket: azok a zöldségek, amelyek NEM gyulladásgátló hatásúak, szóba sem jöhetnek: paradicsom, paprika, gomba és padlizsán ki van tiltva a konyhából.

Campbell igyekszik a lehető legfrissebb árut beszerezni, így van, hogy napjában kétszer is ellátogat a zöldségeshez.

4. Zöldturmix

Alkalmanként a ház asszonya is lemegy a konyhába, hogy Benny fiának összerakja az ebédet és az uzsonnát, és ilyenkor az  imádott zöld smoothie-kat is maga készíti el, úgy maga, mint a családja számára.

5. Quinoa

Ha valami finomat és egyszerűt ennének, akkor nem sajtos tésztát vagy sült csirkét, hanem barnarizzsel, quinoával vagy teljes kiőrlésű gabonafélével készített ételt rendelnek.

"Ilyenkor többnyire egytálételeket készítek, például quinoát zöldlevelesekkel, kelkáposztával, céklával és mángolddal, adok hozzá egy kis kókuszzsíron dinsztelt fokhagymát, pirított mandulát, kesuszósztm némi lime-levet, és megszórom apírott citromfűvel és gyömbérrel"- mondta Campbell.

6. langyos citromos víz

Gisele Insta-posztjai alapján elmondható, hogy a topmodell minden napot egy pohár langyos citromos vízzel indít.

7. Sovány hús

A pár diétájának alapja, hogy a napi étkezéseik során, 80%-ban zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztanak, és csak 20%-ban húst: szabadon tartott és legeltetett marhát, zölddel etetett kacsát, csirkét, valamint vadlazacot.

8. Granola

Ők is földi halandók, így bizony nassolnak is néha - na persze nem csokiszeleteket. Házilag, aszalt gyümölcsökből és gabonából készült müzliszeletet és csokis kekszet.

9. Kókuszvíz

Bündchen mindnene a kókuszvíz - nyilván a brazil gyökereknek köszönhető rajongás. Így, amikor nem langyos, citromos vizet és zöldturmixot iszik, akkor ezt fogyasztja - áés posztol is róla, lelkesen.

+1 Amit  NEM esznek

A Brady házaspár séfje szerint a cukor maga a halál, úgyhogy az ki van tiltva a konyhából. Emellett még fehér lisztet, jódtartalmú sót, paradicsomot, paprikát, gombát, padlizsánt, koffeintartalmú italokat és tejtermékeket sem találnánk náluk.

Hát nem lehet könnyű abban a családban gyereknek lenni - bár őszibntén reméljük, a kiskorúaknak engedélyezett némi kilengés néhanapján. Mondjuk, születésnapokon. Vagy, ha apa megnyeri a Super Bowlt.

EZT ESZI VILMOS HERCEG ÉS KATALIN HERCEGNÉ REGGELIRE >>> 
CSODADIÉTÁK HELYETT MEGLEPŐEN EGYSZERŰEN ÉTKEZIK JENNIFER ANISTON >>> 
MÉREGTELENÍTŐ DIÉTA, AMIRE GWYNETH PALTROW ESKÜSZIK! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss