Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elronthatatlan piskóta (alaprecept)

MME MME
16 5/5
45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük (géppel is végezhetjük). A sárgáját kikeverjük a cukor felével.
  2. Amikor a fehérje már kemény, beleszórjuk a maradék cukrot, és még egy kicsit verjük tovább. A felvert fehérjéhez hozzáadjuk a sárgáját (ezt is csinálhatjuk géppel, de a leglassúbb fokozaton).
  3. Ezután egy kanál segítségével óvatosan és apránként hozzáadjuk a lisztet, és minden adagolás után átkeverjük.
  4. Kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és 160 fokon tűpróbáig sütjük (kb. 20 percig).

    10 JÓ TANÁCS, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A PISKÓTÁD >>> 

    ZSENIÁLIS TÉSZTA ALAPRECEPTek >>> 

    PISKÓTA (TORTÁHOZ) >>> 

    PISKÓTA CSOKIÖNTETTEL >>>

Megjegyzés

A sütésnél az első 10 percben tilos kinyitni a sütőt - ez a tökéletes piskóta titka! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss