Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő! 25 kilót fogyott Tóth Gabi a szülés után

default user icon
MME
Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor sztárséf kislánya, Hannaróza decemberben született meg. Az énekesnő azóta az anyaság minden pillanatát megéli, minden percét kislányának szenteli és közben észre sem vette, hogy 25 kilót leadott.

Tóth Gabi élete tavaly gyökeresen megváltozott. Az énekesnő tavasszal jelentette be az örömhírt, hogy párjával, a sztárséf Karusz Gáborral gyermeket várnak. Kislányuk, Hannaróza decemberben született meg. Tóth Gabi az anyaság minden gyönyörű pillantát megéli, amit folyamatosan megoszt a rajongóival és megosztotta a nehézségeket is. Mint minden kismama ő is küzdött kétségekkel, félelmekkel, amiknek az édesanyák mellett kiállva bátran hangot is adott.

Az énekesnő szembesült azzal is, hogy a terhesség alatt felszedett kilók sem tűnnek el egyik napról a másikra, és büszkén állt ki a nyilvánosság elé, amikor Schobert Norbert fitneszguru azt mondta, azért hagyja el sok férfi a feleségét, mert terhesség után nem fogynak le. 

"Sziasztok, döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. Itt van, tessék, a férjem még mindig imád és én vagyok a mindene" - mondta Tóth Gabi egy videójában, akinek a férje is kiállt a nők mellett. 

A boldogságtól majd kicsattanó énekesnő néhány napja arró számolt be közösségi oldalán, hogy újra elkezdett edzeni. A mozgást pedig csak akkor iktatta már be a napirendjében, amikor testileg és lelkileg is készen állt erre. Nem erőltetett semmit és mindenkit támogatott, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha időre van szüksége ahhoz, hogy újra mozogjon. 

Hétvégén pedig egy újabb posztjában már arról számolt be, hogy észre sem vette, hogy kislánya születése óta 25 kilót fogyott. Tóth Gabi szerint a legfontosabb az, hogy elengedett mindent és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

"Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm.... elengedtem mindent amit régen úgy éreztem,hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok... hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi..."

KRAUSZ GÁBOR ELÁRULTA, MIT SZOKOTT OTTHON TÓTH GABINAK FŐZNI >>>

TÓTH GABI FŐZÖTT - ÍGY REAGÁLT ERRE SZTÁRSÉF FÉRJE >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss