Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor keményen kiosztotta Schobert Norbit

default user icon
MME
Hatalmas port kavart a napokban Schobert Norbi élő videójában tett kijelentése, miszerint a legtöbb esetben a nők tehetnek arról, ha a házasságuk tönkremegy. A fitneszguru ugyanis úgy gondolja, hogy a feleségek szülés után azzal rontanak el mindent, hogy nem fogynak le. Tóth Gabi énekesnő férje, Krausz Gábor mesterszakács most Instagram-oldalán reagált dühösen a kijelentésre.

Norbi meglátása szerint a szülés utáni elhízás komoly gondot okozhat egy házasságban, a nők pedig sokszor tenni sem akarnak ellene. Azzal, hogy nem nyerik vissza korábbi alakjukat, a férfiak vágyának egyik mozgatórugójától, a pusztán csinos, szexi testtől fosztják meg őket.

Szavai természetesen durván kiverték a biztosítékot nem csak a nők, hanem a férfiak körében is, köztük Krausz Gábor séfnél is. Tóth Gabi férje, aki nem olyan régen lett apuka, a finomság minden jelzőjét mellőzve Instagram-oldalán fogalmazta meg véleményét az esetről egyenesen Schobert Norbinak címezve.

- Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus f*szkalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòf*sz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászf*sz. Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak! - írta.

Krausz bejegyzése alatt szinte megállás nélkül érkeznek a köszönő hozzászólások. Számtalan hölgy jelezte, hogy hálás, amiért a séf kiállt mellettük, továbbá nyomatékosították, hogy minden sorával egyetértenek.

MEGSZÜLETETT KRAUSZ GÁBOR ÉS TÓTH GABI GYERMEKE - ILYEN KÜLÖNLEGES NEVET KAPOTT >>> 

KRAUSZ GÁBOR ELÁRULTA, MIT SZOKOTT OTTHON TÓTH GABINAK FŐZNI >>> 

A CNN LENYŰGÖZŐ FILMBEN MÉLTATJA A MAGYAR GASZTRONÓMIÁT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss