Előkészítés: A kelbimbót megtisztítjuk és kettévágjuk; a gombát nagy darabokra vágjuk; a brokkolit megmossuk és feldaraboljuk; egy lábosban kis olajon vagy vajon összepároljuk őket, majd sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük ízlés szerint. A paradicsomot nagy kockákra vágjuk.
Elkészítés: Egy jénaiba pici olajat vagy vajat teszünk; a párolt zöldségeket beleborítjuk és a paradicsomot is a zöldséghez keverjük. Egy kevés tejföllel (2-3 evőkanállal) bekenjük a tetejét, sajttal megszórjuk; körülbelül 200 fokon 20 perc alatt megsütjük, hogy a sajt már néhol ropogósra süljön. Hagyjuk állni 10 percet, úgy finomabb!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre