Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyszerű medvehagyma-krémleves (lm, gm)

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát alaposan megmossuk, kockára vágjuk és megfőzzük.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fehérrépát megtisztítjuk, lereszeljük és mind a kettőt olajon megpirítjuk. Sózzuk,borsozzuk, majd hozzáadjuk a főtt krumplit és kevés vízzel felöntjük és fedő alatt összeforraljuk. A medvehagyma leveleket, és a petrezselymet apróra vágjuk és hozzáadjuk a leveshez és összepároljuk.
  3. A levest végül botmixerrel pürésítsük. A főzőtejszínnel pedig beállítjuk a kívánt, sűrűsségét, krémességét. Reszelt sajttal forrón tálaljuk.

Így készítheted el a medvehagyma-krémlevest! >>>

5 BOMBAJÓ TIPP KEDVENCÜNKHÖZ, A MEDVEHAGYMÁHOZ >>>

16 SZÍNES ÉS KÖNNYŰ TAVASZI LEVES, AMIT MINDENKI IMÁD! >>>

10+1 MEDVEHAGYMÁS LEVESRECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss