Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy lepusztult, elhagyatott McDonald'sra bukkantak Alaszkában

default user icon
MME
Pillanatok alatt az internet egyik szenzációja lett az a McDonald’s, amire egy alaszkai szigeten bukkantak az elmúlt napokban. A jobb napokat is megélt étteremről Twitteren osztottak meg fotókat, ami azóta is futótűzként terjed a világhálón.

Az enyészetnek hátrahagyott gyorsétterem egészen pontosan a Csendes-óceán ölelte Adak szigetén található, ahol a 90-es évek óta nem járt senki, leszámítva néhány kalandvágyó romvadászt. A Twitterre feltöltött képeken jól látszik, hogy a Meki étlapján még olyan menük szerepelnek, melyeket az 1993-as tudományos-fantasztikus film, Steven Spielberg által rendezett Jurassic Parkkal reklámoznak.

 

Adak városa egyébként egy stratégiailag fontos haditengerészeti előőrs volt a második világháború idején, a bázist azonban a 90-es évek vége felé teljesen kiürítették, nem sokkal később pedig a lakosság túlnyomó része is szépen lassan elköltözött. 

A felfedezés egyébként nem mondható teljesen egyedülállónak, hiszen a YouTube-on mi is belefutottunk egy korábbi videóba, amelyben a gyorsétterem belső helyiségeit derítik fel.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss