Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Top 3 budapesti tetőterasz nyári estékre

Nagyszerű tetőteraszokat ajánlunk, ha elszakadnál a pesti aszfalttól!
Egy oktávval a város fölött

Budapest legszebb arcát csodálhatod a Szent István Bazilika tőszomszédságában található Aria Hotel panorámateraszáról, mert a High Note SkyBarban az utcáról betérő vendégeket is szívesen fogadják. Hívd meg erre a varázslatos helyszínre a párodat, ha romantikáznátok vagy megünnepelnétek valamit! A lift pillanatok alatt felrepít hét emelet magasságba, ahol mindig kellemesen lengedez a szellő és különleges koktélokkal is hűsíthetitek magatokat.

A bulinegyed szívében

Pénteken és a szombaton esténként egész évben a város legnagyobb házibulijával vonzza a párokat és a baráti társaságokat a parkolóház tetején található Gozsdu Sky Terrace, csütörtökönként pedig a legfinomabb house és deep house zenéket kínálják a pazar kilátáshoz. Ha unod a focit, és nem akarsz hangoskodó szurkolókat kerülgetni, akkor irány a Holló utca, mert az Eb idejére focimentes övezetté nyilvánították az egész teraszt. Végre beszélgethetsz egy jót a barátnőddel és lazulhattok egy ital vagy vacsora mellett.

Urbánus találkozóhely

Tudtad, hogy az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház (sokáig Divatcsarnok) tetőteraszán a múlt század elején korcsolyapálya volt? Hát annak a helyén működik most a nevéhez illően körpanorámával büszkélkedő 360 Bár. A város legmagasabban berendezett rooftop bárjába nem kell kiöltözni, és viheted a gyereket meg a kutyát is, ha innen akarod bámulni a jó zenékkel aláfestett naplementét. Egész nyáron látványkonyhával, könnyű ételekkel várnak, és az itallap tanúsága szerint nem csak léhűtőknek kínálnak szomjoltókat vagy tüzesítőket.

TOP 4 MAGYAR CUKRÁSZDA HÉTVÉGI TALÁLKÁKHOZ >>> 
HOL EGYÜNK A BALATONNÁL? ÍME A LEGJOBB VENDÉGLÁTÓHELYEK LISTÁJA! >>> 
3 KÖNYV A SZUPERÉTELEKRŐL, AMIT EL KELL OLVASNOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss