Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Brownie VI.

60 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az étcsokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk. A tojásokat a cukorral kétszeresére felverjük, majd ebbe öntjük, folyamatosan keverve a picit megsózott, korianderrel ízesített olvasztott csokit. Ezután a lisztet és a sütőport keverjük óvatosan a masszához.

Kivajazott tűzálló tálba öntjük a masszát, 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. A tűpróbánál maradjon a fogpiszkálón kis massza, akkor jó.

Ha kivettük a sütőből, várjuk meg, míg kicsit hűl, azzal keményedik is!
Kínáljunk a még langyos brownie-hoz vaníliafagyit!

Ezek is érdekelhetnek