Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Borsós csirke brassói

67 szavazat
60 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A borsós csirke brassóihoz zsírjára sütjük a felszeletelt szalonnát, hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és együtt világosra pirítjuk. Rátesszük a  felkockázott húst, fehéredésig keverjük, majd mehet rá a zúzott fokhagyma, a só és a bors. Kevés vizet öntünk alá és fedő alatt pároljuk.
  2. Amikor már majdnem puha a hús, hozzáadjuk a borsót és készre főzzük. A legvégén megszórjuk a majoránnával.
  3. A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és bő olajban kisütjük, majd összekeverjük a szaftos borsós hússal.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss