Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás csirkebrassói

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felkockázzuk.
  2. Egy nagy, teflon bevonatos serpenyőbe olajat öntünk, és alacsony hőfokon sütni kezdjük a csirkét. Amikor félig kész, hozzáadjuk a felkockázott gombát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd készre sütjük.
  3. A burgonyát meghámozzuk, és forró olajban ropogósra sütjük. Tálaláskor a burgonyára halmozzuk a gombás húst.

    Még több brassói >>> 

    Még több gombás étel >>>
     

    Még több krumplis étel >>> 

Megjegyzés

Friss csiperkegombával fenséges ebéd vagy vacsora. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss