Elkészítés: A megtisztított csirkecombokról lefejtjük a bőrét, majd kicsontozzuk. A húst ledaráljuk, majd a tejben áztatott zsemlével, a kockákra vágott főtt tojással, kaliforniai paprikával, finomra vágott petrezselyemmel összekeverjük. Ezután ízesítjük, fűszerezzük, majd visszatöltjük a csirkecombok bőrébe. Olajozott alufóliába csomagoljuk.
Közepes hőmérsékletű sütőben pároljuk, majd ha megsült, kicsomagoljuk az alufóliából, és piros ropogósra sütjük. Pihentetjük, szeleteljük.
Az ananászt felkockázzuk, majd gerezdekre szedett mandarinnal, mézzel és fehérborral összekeverjük, hűtőbe téve 2 óra hosszat érleljük.
A felszeletelt combokat a gyümölcsös salátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre