Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barnasörös marharagu

MME MME
> 90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A barnasörös marharagu elkészítéséhez egy öntöttvas lábasban felhevítjük az olívaolajat, és kevergetve megpirítjukk benne a meghámozott és felaprított zöldségeket. Hozzáadjuk a megtisztított, 2 cm-es kockákra vágott húst, megszórjuk a liszttel, és elkeverjük.
  2. Hozzáöntjük a barna sör felét, a konzerv paradicsomot a levével együtt, megszórjuk a barna cukorral, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd beleforgatjuk a babérlevelet és a kakukkfüvet.
  3. Felforraljuk a ragut, majd kis lángon, lefedve legalább 2 órán át főzzük, amíg a hús omlósra puhul, és a ragu besűrűsödik. Közben néhányszor átkeverjük, és a maradék sörrel pótoljuk az elfőtt folyadékot. Tálalás előtt kivesszük belőle a babérleveleket és a kakukkfű szárakat. Bármilyen burgonyaköret jól illik a marharaguhoz. 

Ajánljuk még:

MÉZES CSIRKEMELL >>> 

PULLED PORK – TÉPETT SERTÉSSÜLT >>> 

BIRKAPÖRKÖLT FŐTT KRUMPLIVAL >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss