Ázsiai marhahúsleves csípősen

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hátszínt vékonyan felcsíkozzuk, majd felszeleteljük a póréhagymát, a sárgarépát, a gyömbért, a fokhagymát, a gombát és a chilipaprikát.

A húst forró olajon pirítani kezdjük, és az aprított gyömbérrel és a fokhagymával ízesítjük. Hozzákeverjük a paradicsompürét, majd mikor az egész alaposan áthevült, hozzáadjuk a répát és a chilit. Újabb rövid pirítást követően beleszórjuk a póréhagymát és a gombát is, majd felöntjük húsalaplével, és ha szükséges, kevés vízzel. Óvatosan sózzuk, borsozzuk, és aprított petrezselymet szórunk bele.

Amint a hús megpuhult, a levest már tálalhatjuk is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss