Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Angelina Jolie súlyos étkezési zavarral küzdhet - aggódnak a rajongók!

default user icon
MME
A gyönyörű színésznőnek állítólag orvosi segítségre van szüksége étkezési problémái miatt. Egy közeli forrás szerint ugyanis annyira szorong a gondolattól, hogy egyedül marad, hogy szinte egy falat sem megy le a torkán.

A problémák a New Weekly magazin szerint akkor kezdődtek, mikor Angelina 18 éves fia, Maddox Dél-Koreában kezdte meg főiskolai tanulmányait. A színésznő ugyanis nem tudott szabadulni a gondolattól, hogy hamarosan a többi gyereke is kirepül, ő pedig egyedül marad. „Tudja, hogy ezt nem lehet megakadályozni, és emiatt elkezdett szorongani” - mondta a lapnak egy közeli forrás, majd azt is hozzátette, hogy amióta Meddox elköltözött, Jolie szinte egyáltalán nem hajlandó enni.

Mivel a színésznő rengeteget fogyott, a gyerekei állítólag nagyon aggódnak érte. Még a közeli barátai is folyamatosan szemmel tartják és egy orvosi csapat is figyeli őt a nap 24 órájában, hogy elegendő táplálékot vigyen be a szervezetébe. „Orvosok kezelik őt egy Los Angeles-i klinikán - meséli a lap forrása. Dietetikusok és pszichológusok foglalkoznak vele, akik mentálisan és fizikailag is próbálnak rajta segíteni.”

De Angelina nem csak a gyerekek miatt szorong, állítólag a Brad Pittel való válás is nagyon megviselte. „A stressz szó szerint felőrli a testét. Ha tovább fogy, akkor el kell fogadnia, hogy infúzión keresztül táplálják.”

Az információkat egyébként Angelina Jolie egyelőre nem erősítette meg, ezért mi reménykedünk benne, hogy az egész csak pletyka és minden rendben van a színésznővel.

LESD MEG! EZEKET REJTI ANGELINA JOLIE BEVÁSÁRLÓKOSÁRA>>> 

ANGELINA JOLIE PÓKOKAT ESZIK? 5 SZTÁR BIZARR ÉTKEZÉSI SZOKÁSA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss