Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lesd meg! Ezeket rejti Angelina Jolie bevásárlókosára

default user icon
MME
Mit rejt a hatgyermekes Angelina Jolie bevásárlókosara? A színésznőről akkor is készülnek fotók, ha az otthonához közeli szupermarketben vásárolgat. Egy-egy fotóból pedig az is kiderül, hogy mivel tömi meg a hűtőt Brad Pitt exe.

A pókokat is szívesen elmajszoló Angelina Jolie-t , korábban sokan támadták amiatt, hogy chipset ettek a gyermekei az utcán. Pedig a színésznő maga szereti intézni a bevásárlást, és számos zöldséggel, gyümölccsel tömi meg a kosarát ilyenkor. Az élelmiszerboltba rendszeresen elkíséri egyik lánya, Zahara is. Ő viszonylag jól viseli a fotósok hadát az üzlet előtt, míg testvére Shiloh, inkább elbújik előlük. 

Banán, brokkoli, paprika, fűszernövény, organikus tojás és vágott virág is került legutóbb Angelina Jolie  kosarába. De azért néhány instant ételt sem hagyott a polcon. Így frappuccinót, noodles levest és néhány csokit is hazavitt a gyerekeknek. 

Korábban egyébként Jolie arról beszélt, hogy a fiai a zöldségek közül nagyon szeretik a kelbimbót, otthon pedig csakis barnacukrot enged be a konyhába. 2011-ben, amikor a színésznő nálunk forgatott, a Kiss Mariann Séf főzött a családra. Ő egy interjúban elmondta, hogy Jolie gyermekeinek sütött magyar, vékonytésztás palacsintát, amit a lurkók természetesen imádtak.

14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA HOGY ÉTTERME VAN! >>>

ÉTELALLERGIÁS SZTÁROK: ETTŐL SZENVED VICTORIA BECKHAM ÉS HALLE BERRY >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss