Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A színésznő születésnapi tortáján üzente meg férje, hogy elhagyja

default user icon
MME
Amy Schumer, akit leginkább színésznő és stand-up humoristaként ismer a világ, a napokban töltötte be negyvenedik születésnapját. Ennek örömére férje, Chris Fischer meg is lepte egy szép tortával, ám az arra került üdvözlő felirat pillanatok alatt fagyos hangulatot teremtett.

Amy Schumer közösségi oldalára töltötte fel azt a videót, amin éppen szűk családi körben ünnepli negyvenedik születésnapját. A felvételből hamar kiderül, hogy a nagy napról férje, Chris Fischer sem feledkezett meg, és meg is lepte feleségét egy szép nagy tortával egy nem túl kedves felirattal a tetején: 

"Elhagylak. Ez volt az egyetlen módja, hogy ezt elmondjam neked."

Amy arcára természetesen azonnal ráfagyott a mosoly, a társaságban pedig síri csend lett úrrá. Persze hamar kiderült, hogy a felirat csak egy poén volt, ugyanis a pár már hosszú évek óta nagy szerelemben neveli közös gyereküket. Viccelődés ide, vagy oda, a felvételen azért jól látszik, hogy a színésznő egy pillanatra talán el is hitte a dolgot, szóval ez a néhány másodperc számára nem kizárt, hogy maga az örökkévalóság volt.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek