Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Viszlát aputest! Will Smith keményen edz, az eredmény már most szembetűnő

default user icon
MME
Mint arról korábban beszámoltunk, Will Smith az utóbbi időkben kissé elhagyta magát. Rákapott az éjszakai nassolásra, az edzőtermet is nagy ívben kerülte, ennek eredményeképpen pedig tekintélyes pocakot is növesztett a színész. Miután konstatálta, hogy élete legrosszabb formájában van, Instagram-posztok tömkelegével végigturnézta a webet, aztán egy komoly életmódváltásba kezdett. Az eredmény más most szembetűnő.

A Bad Boys és a Men in Black sztárja közösségi oldalán mutatta meg durván egy hónappal ezelőtt, hogy bizony ő is elengedte magát a koronavírus-járvány és az ebből adódó karanténidőszak alatt, és nem kicsit megváltozott a teste. Mint mondta, ezzel semmi probléma, ám nem érzi túl komfortosan magát a bőrében, ezért életmódváltásba kezd. Újra nekiállt edzeni, jógázik, a kajára is odafigyel, a nagy átváltozással kapcsolatos történéseket pedig folyamatosan dokumentálja.

Legutóbbi bejegyzéseinek nagy részét már az edzőteremből való bejelentkezések teszik ki, melyek úgy pörögnek az Instán, hogy egy-egy bejegyzése több mint kétmillió kedvelést is elér. Rajongói szerint nem is nagyon kell mozognia a színésznek, hiszen már most olyan látványos a változás, hogy azt bárki megirigyelné. Viszlát aputest!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek