Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Horror a húspultban! Vígan falatozgató egeret videóztak a szupermarketben

default user icon
MME
Van egy közkedvelt szupermarket New Yorkban, ami leginkább arról ismert, hogy kizárólag természetes, színezék- és adalékmentes élelmiszereket forgalmaz. Néhány napja azonban futótűzként terjed egy videó a TikTokon, amin az látható, amint egy egér vígan falatozik a Whole Foods egyik hűtött húspultjában.

Az egér is tudja, mi a jó! Kapásból egy olyan üzlet húspultjára mozdult rá, ahol kizárólag természetes, színezék- és adalékmentes élelmiszereket forgalmaznak. Az már egy másik kérdés, hogy a vendégek ezek után mennyire fogják előnyben részesíteni a New York-i Whole Foods üzletét ha egy kifejezetten bio bevásárlást fontolgatnak, az viszont vitathatatlan, hogy az üzletlánc azonnal megtette a szükséges lépéseket.

Brittany Ellis, aki a rágcsálást rögzítette, és bolt lelkes vendége volt eddig a pillanatig, éppen az édesanyjával vásárolt az üzletben, amikor felfedezték az egeret a hentespultban.

Arra emlékszem, hogy a hátam mögött egy másik vásárló megrökönyödve jegyezte meg, hogy ez mennyire undorító. Tény, hogy én is megdöbbentem a történteken, ugyanis az a kisegér úgy rágcsálta ott a húsokat, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga – emlékezett vissza Brittany.

A hívatlan potyázó jelenlétét még a hentes sem tudta hova tenni, ám miután az esetről készült felvétel saját életre kelt az interneten, az üzletlánc a következő közleményben magyarázta a történteket:

Az eset után azonnal megsemmisítettük a pultban lévő összes terméket. Komoly fertőtlenítést végeztünk, és alaposan kivizsgáltuk az ügyet. Továbbra is szorosan együttműködünk az élelmiszer-biztonsági csapattal, hiszen nagyon komolyan vesszük az ilyen és hasonló helyzeteket.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss