Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem nyugszik a Penny: már a születésnaposokat is komoly akcióval jutalmazza

default user icon
MME
A német diszkont csütörtöktől már olyan kategóriákra is kiterjeszti kedvezményeit, melyek nem az előírt akciós termékcsoportok közé tartoznak. Ha pedig ez nem lenne elég, a Penny azokat is plusz engedménnyel jutalmazza, akiknek születésnapja van.

A Penny szemmel láthatóan nagyon rástartolt az akciókra az utóbbi időkben. A német diszkont minden lehetőséget igyekszik megragadni, ha az árak csökkentéséről van szó, és szó szerint az akcióit is tovább akciózza – írja a Világgazdaság. Ezt bizonyítja az is, hogy a kiskereskedelmi lánc most 20 újabb termékkategóriára ad extra kedvezményt. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy június 13-tól, csütörtöktől a kötelező 20 kategóriát kiegészítve a tisztítószerekre, a háztartási papírárukra, a konzervekre, a fagylaltra és a nassolnivalókra is kedvezményes árcédulát tesz.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a vásárlók így már 40 árucsoportban találhatnak kedvező ajánlatokat. Úgy tudni, hogy a Penny az újonnan leakciózott termékeknél legalább 30 százalékos kedvezményt fog alkalmazni.

Kazatsay Eszter, a német hátterű diszkont magyarországi kommunikációs vezetője azt mondta, hogy az eddigi 20, többnyire alapvető élelmiszereket lefedő termékkörben előírt 10 százalékos kötelező árcsökkentésen túl plusz akciókat is kínáltak és továbbra is havonta ezer terméket kínálnak jelentős árleszállítással – írja a lap.

A német diszkont legújabb húzása miatt pedig tényleg érdemes lesz Penny-kártyánkat is használni, ugyanis az áruházlánc további 10 százalékos kuponnal jutalmazza azokat, akiknek születésnapjuk van.

Már csak azért is megéri a kártyát használni, mert a hűségprogramba regisztrálóknak további havi 150 kedvezményes ajánlatot biztosít a vállalat mind a 229 magyarországi üzletében, az újonnan belépőket pedig egyszeri, 1000 forintos engedménnyel jutalmazza.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek