Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3+1 indok, hogy megjegyezd a Veggie by NENI nevet!

default user icon
MME
A falafel, a humusz, vagy a labane olyan keleti ízek, amiket nem csak mártogatósként képzelhetsz el, hanem főételek szuper kiegészítőjeként is.
1. Koleszterinszegény!

Baba ganush, falafel, hummusz és labane – ismerős nevek azoknak, akik kedvelik a könnyű, változatos közel-keleti ételeket. Ezek a finomságok most könnyebben elérhetővé váltak a magyar fogyasztók számára, hiszen a választékát folyamatosan fejlesztő SPAR a korszerű, koleszterinszegény táplálkozási trend követőire is gondol: megkezdődött a közel-keleti konyha legjobb ételeinek forgalmazása Veggie byNENI márkanév alatt.

2. Változatos ízek

A Veggie byNENI termékcsaládot egy inspiráló hölgy, Haya Molcho alapította fiaival. Az osztrák gasztronómiában már elismert hölgy segít abban, hogy a kelet ízeit belecsempésszük a hétköznapi étrendünkbe. A NENI hummusz egyszerűen a világ egyik legjobbja, de éredmes megkóstolni a curry-mango változatát, amely pikáns és izgalmas. Vagy ott a diós paprikakrém, a bazsalikomos krémsajt, és a szezámmagos padlizsán, amelyekkel egy gond van: ha elkezded enni, nem tudod abbahagyni, annyira finom. 

3. diétázóknak is!

Egyre nagyobb az igény a tisztán növényi alapú ételek iránt, miután egyre többen választják a vegetáriánus életmódot, bár azon is érdemes elgondolkodni, vajon miért éppen ezek az ételek terjedtek el a forró, száraz kelet-mediterrán régióban. Így nem csak a vegetáriánusoknak, hanem mindazoknak is ajánlható a könnyen emészthető ételsor, akik ülő munkát végeznek, ezért szervezetüknek nincs szüksége szélsőségesen magas szintű kalóriabevitelre, viszont szeretik kipróbálni az új ízeket. A Veggie byNENI ugyanakkor azoknak is sok segítséget jelenthet, akik egészségügyi okból diétára kényszerülnek.

3+1. plusz energia

Az induláskor nyolc Veggie by NENI ételkülönlegességet felsorakoztató kínálatot Haya Molcho, a NENI vállalkozás megalapítója mutatta be Budapesten. A Neni márkanévet négy fia nevének kezdőbetűiből alkotta meg. Az energikus osztrák édesanya ma már családi vállalkozásban készíti az európa szerte ismert és elismert termékeit, amelyeket nem csak vegetáriánusoknak ajánl. Ha a hagyományos keleti ételeket különleges ízekkel kívánod kombinálni, akkor jegyzed meg a NENI nevet!

Ezek is érdekelhetnek