hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

13 sós finomság batyus buliba, farsangi bálra

default user icon
MME
Vízkereszttől hamvazószerdáig tart a farsang, ebben az időszakban egymást érik a bálok és a mulatságok, ha te is készülnél valami sós finomsággal, böngészd át receptválogatásunkat!

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó időszak a vigadozás, mulatozás, evés-ivás, bálozás ideje, amit viszont majd böjt követ. Alig léptünk át az új esztendőbe, január 6-án máris kezdetét veszi a farsang, vagyis a lakomázás, szórakozás másfél-kéthónapos időszaka. 

Egymást érik a különféle bálok, mulatságok. A farsangi mulatságoknak majd csak a húsvét előtti negyvenedik napot, vagyis a húshagyókeddet követő hamvazószerda vet véget.

Ha idén ti is elmerészkedtek egy batyus vagy egy farsangi bálba, esetleg óvodai, iskolai buliba kell sütnötök valamit, böngésszétek át receptválogatásunkat. Ha most kihagynátok a fánksütést, és inkább valami sós finomsággal készülnétek, válogassatok receptjeink közül.

NEHÉZ SÓS TEASÜTEMÉNY >>> 

PIZZAGOLYÓK VILLÁMGYORSAN >>> 

TÚRÓS POGÁCSA >>> 

TEPERTŐKRÉM >>> 

SAJTOS ROLÓ >>> 

MUSTÁROS-KOLBÁSZOS SAJTOS KIFLI >>> 

SAJTTEKERCS ÉS SONKATEKERCS >>> 

TEPERTŐS POGÁCSA >>> 

KASZINÓTOJÁS FRANCIASALÁTÁVAL >>> 

30 PERCES SAJTOS RÚD >>> 

EMPANADA A SPANYOL TÖLTÖTT BATYU >>> 

GÁSPÁR BEA TÚRÓS ROPOGÓSA >>> 

BACONÖS CSAVART ROPOGÓS LEVELES TÉSZTÁBÓL >>> 

Még több sós finomság >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss