A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A lisztet, a tojások sárgáját, az olajat, a tejet, a cukrot, a sót és a borsot összekeverjük csomómentesre, majd hozzáadagoljuk fokozatosan a szódavizet, végül beleforgatjuk a tojásfehérjét. Kicsit pihentetjük, addig elkészítjük a toppingot.
A zöldfűszereket apróra aprítjuk, hozzáadjuk a joghurthoz, belenyomjuk a fokhagymát, és a citromlevet. Sóval és borssal ízesítjük.
A palacsintákat jól kiolajozott serpenyőben kisütjük, vastagabbra, mint a hagyományos palacsintát szoktuk.
A töltelékhez a rokfortot a puha vajjal, a darált mandulával, a tejföllel összedolgozzuk. Hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a porcukrot, a borsot, a sót, és habosra keverjük.
A lereszelt parmezánt kis halmokba rakjuk a sütőpapírra, és 200 fokon készre sütjük őket. Kihűlés után levesszük a sütőpapírról.
Ha kihűltek a palacsinták, megtöltjük a krémmel. Oldalait behajtva feltekerjük a palacsintákat és bepanírozzuk. Megforgatjuk a lisztben, utána a tojásban, majd a panko morzsában. Forró olajban arany barnára sütöm őket.