Elkészítés: Megtisztítom és apróra vágom a hagymát és a hegyes erőspaprikát, majd megfonnyasztom olívaolajon. Hozzáadom a kisebb kockákra vágott krumplit, sózom, fűszerpaprikával megszórom (ha van otthon házi paprikalekvár, az még jobb), és addig főzöm, amíg a krumpli már nem nyers, de még nem is főtt meg teljesen. Ekkor hozzáadom a zöldségkeveréket (bébirépa, bébikukorica, kelbimbó, cukkini, spárga, karfiol), és ezzel addig főzöm tovább, amíg a zöldségek megpuhulnak, a krumpli pedig már majdnem szétfő, és finoman besűríti az ételt. A legvégén adok hozzá néhány szem gombát, persze azt is darabolva. Az íz kedvéért még teszek bele egy kis chiliszószt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre