Elkészítés: A vöröshagymát finomra vágjuk, olajban megpároljuk, rátesszük a csíkokra vágott húst, és hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott császárszalonnát és a finomra vágott gombát. Sóval, törött borssal fűszerezzük, meghintjük kakukkfűvel, majorannával, őrölt borókabogyóval és babérlevéllel, felöntjük borral, majd fedő alatt puhára pároljuk. Mielőtt egészen megpuhulna, hozzáadjuk a karikára vágott virslit, a hosszúkás metéltre vágott savanyú udorkát, a pirosaranyat, a mustárt és a paradicsompürét.
A zöldségféléket külön-külön megpároljuk /vagy konzervet használunk/, hozzákeverjük, zsírjára sütjük. Ráöntjük a liszttel kevert tejfölt, felforraljuk, és forrón tálaljuk. Adhatunk mellé apró sült burgonyagombócot, sztrapacskát, gánicagaluskát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre