Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rejtély, hogy mi lesz az ebéd? Semmi pánik, itt a megoldás!

default user icon
MME
Még most is azon töröd a fejedet, hogy mi legyen a hétvégi ebéd? Ne tedd! Hiszen ha szombat, akkor érkezik az elmaradhatatlan dupla menüsor, ami biztosan a segítségedre lesz. Hidd el, a kajarendelésen túl is van élet, arról nem beszélve, hogy a házi mindig jobb. Böjtölés közben is veled vagyunk ám!

Sokan vagyunk úgy, hogy a hét végére már kimerítettük a recepttárunkat, és semmi olyan fogás nem jut az eszünkbe, amit szívesen elkészítenénk hétvégére. Ilyenkor gyakran esünk abba a hibába, hogy inkább rendelünk valahonnan, aztán jobb esetben néhány perc mikró után már ehetjük is a közepesen jó ebédünket. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

Viccet félretéve, miért várnál a futárra vagy fizetnél ki egy vagyont egy olyan menüért, amitől talán pont jóllaktok? Hétvégén inkább adjátok meg a módját a déli étkezésnek, hiszen hétköznap a legtöbben úgyis eleget eszünk rohanva. Ha a következő dupla menüsor valami oknál fogva mégsem nyerte el a tetszésedet, iránymutatásnak biztosan jó lesz, arról nem beszélve, hogy a Mindmegette receptjei között biztosan megtalálod az igazit. Jó étvágyat, a böjtölőknek pedig kitartást!

A menü

HAGYOMÁNYOS LEBBENCSLEVES >>> 

PULYKABRASSÓI ZÖLDBORSÓVAL >>> 


KÓKUSZOS KEVERT SÜTI >>> 

B menü

GOMBALEVES ÓRIÁSNOKEDLIVEL >>> 


VÖRÖSLENCSE-BOLOGNAI >>> 


A LEGJOBB PALACSINTATÉSZTA >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss