Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a legfinomabb grízes tészta, amit valaha kóstoltál - mutatjuk a trükköt!

default user icon
MME
Aki szereti a grízes tésztát, az nem tudja elképzelni, hogy ez a nagyiklasszikus és menzakedvenc hogyan lehetne még finomabb, hiszen így, lekvárral és porcukorral tökéletes! Pedig van egy trükk, ami annyira megbolondítja az összízhatást, hogy soha többé nem akarod majd másképp elkészíteni!

Te is azok közé tartozol, akik a menzán mindig repetáztak a grízes tésztából? Akkor most mutatunk neked egy villámgyors és bombabiztos alapreceptet, ami alapján 30 perc alatt simán összedobhatod a lekváros-porcukros csoda desszertet - ezúttal némi extrával! Az tudjuk, hogy a grízes tésztának a házi baracklekvár áll a legjobban, de van itt még valami, ami viszont a lekvár mellé passzol tökéletesen, és ez a dió.

Ha még nem próbáltad ki soha, hogy pirított diót is keversz a gríz közé, akkor itt az ideje, hogy teszteld a Ripost receptjét, ha pedig szükséged van némi megerősítésre az alapreceptet illetően, akkor a lenti videónkat ajánljuk szeretettel, ahol lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül a klasszikus grízes tészta!

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss