Elkészítés: A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral, 1 csipet sóval és a tojásokkal alaposan kikeverjük. A sütőporral elkevert lisztet és a 4 dl tejet felváltva a masszához adjuk.
Megfelezzük /csak úgy szemre/, az egyik feléhez adjuk a kakaóport és 2-3 evőkanál tejet.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Sütőpapírral kibélelt tepsibe evőkanállal a két színű tésztát - felváltva - átmerjük, ez adja a tarkaságát.
A 180 fokos sütőben kb. 25-30 percig /tűpróbáig/ sütjük. Hűlés után megtölthetjük, ízlés szerint szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre