Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Kard Sándorné
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Somogyi Bea
Cikk
Török Zsuzsa
A sült csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre ropogós, de a húsa omlós. Neked is mindig ilyen lesz, ha ismered a fortélyokat! Mutatjuk a tuti tippeket, sütési szabályokat. Próbáljátok ki és készítsétek el már ezen a héten!
Recept válogatás
Ha tartasz attól, hogy a gyereknek reggelente gondosan elkészített szendvics félig rágottan formában a kukában végzi, akkor az alábbi receptekkel színesítheted az uzsonnásdoboz-kínálatot. Garantált a siker!
DÖMÖTÖR VIOLA
A szokásos szódabikarbónás és ecetes trükkök helyett ezúttal két kevésbé szokványos ötletet mutatunk.
Ilyenkor tavasszal újraéled a természet és persze vele együtt mi is. Vágyunk a harsogó zöld, vitamindús salátákra, amelyek nemcsak finomak, de egészségesek is. A legjobb tavaszi saláta recepteket gyűjtöttük egybe, hogy mindenki biztosan megtalálja a kedvérevalót.
Kovács Ágnes
A tojásos galuska és a fejes saláta szétszakíthatatlan páros – bár lehet, hogy néha picit unalmas. Ha te is így érzed, dobd fel egy kicsit, tedd különlegessé mindkettőt!
Mindmegette
Egy közös családi, baráti étkezés vagy munkahelyi ebéd néha olyan, mintha aknamezőn sétálnál: soha nem tudhatod, ki, mikor tesz olyan megjegyzést, amitől a hangulat pillanatok alatt negatív irányba változik. Megkönnyítheted a helyzeted, ha bizonyos mondatokat kerülsz.
Rozsnyai Gabriella
Bár a fűtött fóliasátraknak hála, már április elején elkezdődött a hazai szamócaszezon, és a fűtetlen fóliákban is érik a gyümölcs, a szakértők szerint április végére, május elejére a szabadföldi ültetvényeken is elkezdődhet a szüret, ami egészen júniusig kitart.