Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
A szervezetem összeomlik! - vezetés közben lett rosszul a TV2 sztárja
Drámai képeken a meggyilkolt rendőr temetése
Bődületesen nehéz helyesírási teszt: tuti, hogy elbuksz rajta
Tóth Máté: Egyre több ország fordul az atomenergia felé
Újabb részletek az Eötvös Gimnázium vesztegetési botrányáról: több mint 10 éve lehet kenőpénzért bejutni az elitiskolába
Szijjártó: Magyarország nem áll háborúban senkivel
Meztelen melleit simogatja Christina Aguilera - képek
Az 5+1 legjobb carbonara recept
Villámdesszert 30 perc alatt: banános muffin egyszerűen
Így hizlalták fel 270 kilóra Brendan Frasert
Így készül az isteni finom hagymás-baconös nudli, ahogy mi szeretjük
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Cikk
MME
Fanny Konyha
Brendan Fraser a The Whale (A bálna) című filmben egy 272 kilogramm testtömegű, erősen depressziós angol tanárt alakít, aki családja elvesztése után stresszevésbe kezd. Ahhoz, hogy a színész elérje azt a testalkatot, amit a szerep megkívánt, brutális megpróbáltatásoknak tette ki magát. Kiválóan alakított a színész, ugyanis ezzel megkapta első Oscar-díj jelölését is.
Recept válogatás
A világon szinte mindenhol fogyasztanak karácsony táján gyümölcsökkel teli édességeket, melyeknek közös vonása, hogy a nagy gyümölcs- és cukortartalom miatt hosszú hetekig elállnak. Persze, a gyümölcsökkel teli omlós püspökkenyér nem csak ünnepekkor finom. Készíthetitek valójában bármikor és bármilyem alkalomra, a család imádni fogja. Összegyűjtöttük a legfinomabb recepteket, válogassatok kedvetekre!
Recept
Gluténmentes Íz-Lik
Egy ízig-vérig olasz, szaftos és nagyon sajtos tésztaétel, aminek lehetetlen ellenállni. Ha te is imádod a carbonarát, akkor a következő recepteket nem érdemes kihagynod!
A sajttortában az a csodálatos, hogy elronthatatlan a tésztája, a legtöbb féléhez a sütőt sem kell bekapcsolni, a krémje isteni finom és ezerféleképpen variálható.
A nudli a magyar konyha örök klasszikusa, amit imádunk sósan és édesen elkészítve is. Mi most egy baconös verziót mutatunk nektek, ami különösen jóleshet egy mozgással teli, igazán aktív nap után.
Fanny magazin
Még jó ideig a felső légúti fertőzésekről és a köhögésről fog szólni ez az időszak, de csak akkor, ha nem teszünk ellene. Házi készítésű köhögéscsillapító szirupokkal gyorsan, ráadásul finoman előzhetjük meg, vagy kezelhetjük ezeket.
Pászti Péter
A Bocuse d'Or győztes mesterszakács, Széll Tamás állítja: a buktatésztába, a tejbegrízbe, de még a vaníliakrémbe és a madártejbe is kell egy csipet só. Na, de miért? És mennyi az a csipet?