Elkészítés: Bő, sós vízben kifőzzük a fél kg tésztát.
Mialatt a tészta fő, a darált húst olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd ha átfőtt, hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt. Amikor átmelegedett, a pohár tejfölt és a kukoricát is hozzáöntjük, jól elkeverjük, megint sózzuk és borsozzuk (csak finoman). Ha elég forró, levesszük a tűzről, összekeverjük a tésztával, belereszelünk 10 dkg sajtot. Összekeverjük.
Kivajazzuk a tepsit, beleöntjük a tésztát, a maradék sajtot ráreszeszeljük, és előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre