Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezonális kedvenceink: Sült libacomb aszalt szilvás párolt káposztával

default user icon
MME
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Ma egy Márton-napi klasszikus következik: sült libacomb aszalt szilvás párolt káposztával.

A SÜLT LIBACOMB RECEPTJÉT ASZALT SZILVÁS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL ITT TALÁLOD!>>> 

SÜTŐTÖKÖS-SAJTKRÉMES KOCKASÜTI>>> 

KÁPOSZTÁS TÉSZTA EGYSZERŰEN>>> 

SZUPERGYORS SZILVALEKVÁR>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss