Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színes és laktató tavaszváró menüsor a vasárnapi ebédhez

default user icon
MME
Bármennyire is hihetetlen, hogy ha csak papíron is, de hétfőn, azaz március 20-án itt a csillagászati tavasz kezdete, ami egyben a tavaszi nap-éj egyenlőség időpontját is jelenti. Ebből kifolyólag a vasárnapi ebédhez szánt hétvégi receptválogatásunkon már érezhetőek a tavasz első napsugarai.

A hosszú, szürke és fagyos téli hónapok után nem csoda, hogy már sokan várják a tavaszt. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy hétvégi receptválogatásunkban magunk mögött hagyjuk a klasszikus téli kajákat, és ráfordulunk a tavaszi menüsorokra, ha már a medvehagymaszezon is páros lábbal rúgta ránk az ajtót. Válogassatok kedvetekre és készítsétek el a számotokra legszimpatikusabb ételeket. A párosítás most sincs kőbe vésve, szóval nyugodtan variáljátok egymással a recepteket.

A menü

TEJFÖLÖS MEDVEHAGYMALEVES >>> 

SERPENYŐS CSIRKEMELL SÜLTCUKKINI-SALÁTÁVAL >>>

 

EREDETI NÉGERKOCKA >>> 

B menÜ

KAPROS-TEJFÖLÖS KARALÁBÉLEVES >>> 

 

ZÖLDBORSÓS TOKÁNY CSIRKEMELLBŐL >>> 

 

BANÁNOS MUFFIN >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek