A húst alaposan mossuk meg, majd szeleteljük fel. Klopfoljuk ki, majd sózzuk meg.
A szalonnát szeljük fel fél centiméter vastagságú csíkokra, majd pirítsuk üvegesre.
A hagymát vágjuk csíkokra, és a szalonna zsírjában pirítsuk üvegesre.
A mustárt keverjük össze a fűszerekkel, (ételízesítő, cukor, fekete bors, só) majd pedig reszeljük hozzá a fokhagymát, és tegyük hozzá a vöröshagymát ,szalonnát.
Egy szelet húst kiterítünk, és a közepébe kicsi halmot teszünk ebből, és ráteszünk egy másik húst!
A panírozással figyeljünk, nehogy szétessen a hús.
Ezeket a töltött húsokat érdemes "duplán" panírozni, ami így zajlik: lisztbe mártjuk a húst, majd tojásba, és aztán zsemlemorzsába, majd ismét tojásba és zsemlemorzsába. Ez azért szükséges, hogy semmiképpen ne csússzon szét a husink. Bő olajban, lassú tűzön aranybarnára sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre