Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Schobert Norbi a kórházból üzent: emiatt kaphatott stroke-ot

default user icon
MME
A fitneszguru tudatta követőivel, hogy jobban van, az orvosok alaposan kivizsgálták, és lassan hazamehet a kórházból.

Schobert Norbi múlt héten stroke-ot kapott, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Nemrég felesége, Rubint Réka posztjában azt írta, Norbinak nem volt agyvérzése, egy vérrög elzáródást okozott az agyában.

„Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van.”

Most pedig Norbi is tudatta a követőivel, hogy már sokkal jobban van, és a részletes kivizsgálások után sem találtak nála semmit az orvosok, csak a stresszt.

„Köszönöm a sok-sok jókívánságot! Most már kezembe a papírjaim és lassan hazatérek. Részletes kivizsgálás után se találtak semmit, csak a stresszt. Amikor sokat a nyakadba veszel, a szív defibrillárhat és megindul egy vérrög fölfele. Ez az út ami ellen nem tudsz sem edzéssel, se étrenddel tenni. Hogy legyek antistresszes, ha a munkám, a küldetésem miatt állandó támadásban vagyok? Nem tudom, de most ezt kell megtanulnom. 50 felett más reakció, mint 25 éve, amikor megismertetek. Egy valamit köszönhetek az orvosoknak, az életnek, a kondíciómnak: Hogy épségben, károsodás nélkül mehetek haza! Egy új esély, hogy ne csupán a bevitt táplálékkal és a mozgással, a lélekkel is meg kell ismerkedjem! El kell engedjem az emberi gonoszságot, nem reagálnom többet csak a pozitív megkeresésekre. Talán csak ennyi. A lecke.”

Nyitókép: Facebook/Norbi Update

Ezek is érdekelhetnek