Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így köszöntötte fel Katalin a 8 éves Sarolta hercegnőt – fotó!

default user icon
MME
Ahogy azt már megszokhattuk, Katalin hercegné maga készítette portréval köszöntötte születésnapja alkalmából – ezúttal középső gyermekét – Sarolta hercegnőt. Katalin és Vilmos egy szem leánygyermeke május 2-án lett 8 éves.

Alig ért véget Vilmos walesi herceg és Katalin walesi hercegné legkisebb gyermeke, Lajos szülinapi ünnepségsorozata, máris itt a következő jeles évforduló: egyetlen lányuk, Sarolta hercegnő éppen ma lett 8 éves. Katalin rendszerint maga készítette portrékkal köszönti fel gyermekeit az Instagramon, és ha ez önmagában nem lenne elég szívmelengető, akkor eláruljuk, hogy ő királyi felsége a tortáikat is maga készíti.

 

„Imádok tortát sütni! Ez egyfajta hagyománnyá vált nálunk: a nagy nap előestéjén beveszem a konyhát, általában éjfélig fent vagyok, elképesztő mennyiségű süteményalapporral és színes cukormázzal körülvéve, és rendszerint túlzásba viszem a dolgot. De imádom!" – mesélte a hercegné 2019-ben a Mary Berry's cukrászműsor királyi családnak szentelt karácsonyi különkiadásában.

Katalin rajongását a süteménykészítés iránt a gyerekek is örökölték, akik nem hagynak ki egyetlen alkalmat sem, amikor házi készítésű finomságokal örvendeztethetnek meg valakit. Két éve anyák napjára például ezt a csodát készítette édesanyjuknak György, Sarolta és Lajos:

 

(Borítókép: Northfoto)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss