Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

György herceg focilabda alakú tortával ünnepelte születésnapját

default user icon
MME
Rohan az idő! Mintha csak most született volna György herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyereke, aki csütörtökön már a 8. születésnapját ünnepelte. A kis trónörököst, aki egyébként imádja a könyveket, a fociért pedig egyenesen odavan, maga a királynő, II. Erzsébet is meglepte egy személyes ajándékkal.

Nem meglepő, hogy a kis György herceg focilabda alakú tortával ünnepelte 8. születésnapját, hiszen már most hatalmas sportimádó. Az EB döntőjén is egy vérbeli szurkolóként biztatta az angol válogatottat apjával, Vilmossal a lelátón. Ez persze még nem minden. Az ünnepelt magától a királynőtől, II. Erzsébettől is kapott egy személyes ajándékot.

Azt, hogy mi volt a meglepetés, pontosan senki nem tudja, ugyanis nagymamája egy privát beszélgetés során nyújtotta át az ifjú trónörökösnek. Sarolta és Lajos, György kistestvérei is jelen voltak az szülinapi összejövetelen, akik kézzel készített kártyákkal lepték meg bátyjukat.

Bennfentes információk szerint a királyi család úgy tartja, hogy az évek során egyre bizonyosabbá vált György magabiztossága és energikussága, arról nem beszélve, hogy már most nagyanyja vezetői hajlamát vélik felfedezni benne. Szülei ezért még egy biciklivel is meglepték, amelynek a kis herceg nagyon örült.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss