Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rebarbarahab

MME MME
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A rebarbara szárait megmossuk, meghámozzuk, és kisebb darabokra vágjuk. Nagyon kevés vízben (csak annyiban, hogy ne égjen le, amíg levet ereszt) fedő alatt, lassú tűzön puhára pároljuk.

A rebarbarát szitán átpasszírozzuk, és elkeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Hagyjuk kihűlni. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és folyamatosan keverve a rebarbaramasszához adjuk. A habot kelyhekbe töltjük, és lefedve 2 órára a hűtőbe tesszük. Mentalevélkével díszítve tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra 30 perc múlva
1 adag: 319 kcal

Ezek is érdekelhetnek