Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennél cukibbat ma nem látsz! Rácz Jenő és Dóri közös fotót lőtt, ám Kamillának is volt hozzá egy szava

default user icon
MME
Élete talán legszebb időszakát éli a sztárséf és fiatal felesége. Sikeresek a munkájukban és a magánéletük is idilli, a napjaikat ugyanis bearanyozza közös kislányuk, az egyéves Kamilla.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első közös gyermeke, Kamilla tavaly áprilisban jött világra, és nyugodtan mondhatjuk, hogy nemcsak a boldog szülők, hanem az Instagram-követőik is odáig vannak a cuki kislányért.

A séf és felesége igyekszik óvni Kamillát, a gyerkőc arcát talán még sosem láthattuk teljesen szemből, ám most egy szelfin véletlenül feltűnt a háttérben ő is. Jenő és Dóri közös képet lőttek, ám az egyiken, kettejük között ott látható Kamilla is, akit úgy tűnik, meglepett szülei csókja vagy az, hogy őt is lekapta a kamera.

A képet Rácz Jenő Instagram-oldalán, ide kattintva tudod megnézni.

A Rácz család követői imádják a grimaszoló Kamilláról készült képet, ugyanis a szülőkről sugárzik a boldogság, illetve az, hogy mennyire szeretik egymást és gyermeküket.

Rácz Jenő a napokban egy másik poszttal is címlapra került, ugyanis ismét fogyókúrába kezdett. Az életmódváltásnak, a helyes étrendnek és a sok mozgásnak köszönhetően egy hónap alatt leadott hét kilót és az a célja, hogy még további öttől megszabadul majd.

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss