Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az RTL sikersorozatában kapott szerepet Rácz Jenő - videó!

default user icon
MME
A Kersztanyu című sorozat rajongói igencsak meglepődhettek tegnap este, amikor egyszercsak kedvenc tévéműsoruk helyett az Könyhafőnök legújabb évadának válogatójában találták magukat.

"Tatarenkoné kitálalta ételét a séfeknek, ezzel kezdetét vette a kóstolás. A séfek véleménye nem egyezett Krisztina teljesítményével kapcsolatban, így Zének kellett meghoznia a végső döntést" - olvasható az RTL Klub oldalán a Keresztanyu című sorozat egyik beharangozó videója alatt, amelynek nyitóképén a jól ismert Konyhafőnök-zsűrit láthatjuk. Nos, nem történt félreértés, csupán annyi, hogy a közkedvelt napi sorozat producerei úgy gondolták: itt az ideje a két legnépszerűbb tévéműsorukat ötvözni, a nézettségi adatokkal biztosan csak jót tehet.

A történet szerint a Sajgál Erika által alakított Krisztina Tatarenko jelentkezett A Konyhafőnök című gasztrorealitybe. A kedd esti részben ment le az az epizód, amiben Tatarenko anyuka az RTL székházhoz érkezik, hogy részt vegyen a műsor előválogatóján, és amelynek a végén Fördős Zé mondta ki a végső áment a főzést jelentős késéssel kezdő Krisztinára:

Ajánljuk Még:

Ezek is érdekelhetnek